Et nærmere kig på: Saint James Meridien

December 02, 2013

Ugens historie: Saint James Meridien Brund

Julemåneden er skudt i gang og det betyder du godt kan begynde at forberede dig på gaveræset.

Gør dig selv en tjeneste og kom ud af starthullerne tidligt i år. Et af vores bedste bud på en mindre julegave - eller måske en adventsgave til næste søndag - er Saint James' langærmede Meridien bomuldsstrik.

Ugens historie: Saint James Meridien Brund

Meridien blev oprindeligt designet som en undertrøje, men den forholdsvis grove metervare gør det ideel over en t-shirt eller en skjorte.

Metervaren er lavet af langfibret fransk bomuld og strikket i Frankrig. Faktisk foregår alle skridt i produktionskæden i Frankrig - lige fra dykningen af bomulden over strikningen af metervaren til syningen af trøjen. Bomulden er kartet, hvilket givet metervaren sin grove struktur.

Ugens historie: Saint James Meridien Brund Briterene har givet Meridien øgenavnet "marchants d’ail" (fransk for "hvidløgssælgere"), da trøjen især blev identificeret med franske fiskere, som udenfor fiskerisæsonen sejlede over den engelske kanal for at sælge hvidløg. Meridien er blandt andet kendetegnet ved sin afslappede pasform og den flade "boat neck" krave. Metervaren er uvasket og krymper omtrent to striber i længden. Ugens historie: Saint James Meridien Brund Ugens historie: Saint James Meridien Brund Meridien findes hos Brund i fire farver (se indlæggets første billede) og koster 450 kr. - et kup til prisen, hvis du spørger os! Du finder med garanti ikke en stribet bomuldstrøje i samme kvalitet den prisen. Og fik vi sagt Saint James er originalen?Denim & Boot News in your inbox?

Receive news and updates about our products and releases.