Velkommen til The Land of Now

March 27, 2015

The Land of Now er et nyt heritage-brand fra søsterlandet, Sverige. Tobbe Lindberg, der er manden bag, har en fortid hos bl.a. Lee og Wrangler - og over 30 års erfaring med jeans i rygsækken. Tobbe har altid drømt om at starte sit eget. Velkommen til The Land of Now.

Fortællingen om The Land of Now tager udgangspunkt i ’en sømand i havn’-myten. Produkterne har derfor mange referencer til søens folk, men en ganske tydelig inspiration fra moderne byliv og arbejdstøj er også gennemgående. Der er tale om klassiske stykker tøj der er velegnet til hverdagsbrug, men som også kan give lidt kant til et pænere outfit.

Som en selvfølge, er The Land of Now’s produkter kreeret med omhyggelighed og omtanke. Omtanke for såvel udseende som kvalitet og gode og bæredygtige arbejdsprocesser. Der bliver kun anvendt ’rene’ og rå materialer, som reminiscenser fra en svunden tid. –Bagmandens egen opvækst i den lille svenske fiskerby Råå, syd for Helsingborg.

Alt i alt er The Land of Now et brand der passer utroligt godt ind hos Brund. Vi har pt. en håndfuld jakker, blazere og coveralls fra The Land of Now i butikken.

Denim & Boot News in your inbox?

Receive news and updates about our products and releases.